Contactati-ne

0729 660 798
0 items
0

Cum comand?


Adauga in cosul de cumparaturi.

Pentru a cumpara produse de la www.misspeony.ro trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida.
In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul ADAUGA IN COS din pagina produsului sau din listele de categorie de produse. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi. Puteti repeta aceasta operatiune cu oricare alt produs din oferta.

Produsele selectate pentru cumparare.

Accesand butonul COS CUMPARATURI veti putea vizualiza toate produsele selectate de catre dvs pentru cumparare. Din aceasta pagina se pot modifica cantitatile de produse dorite pe fiecare produs in parte sau se poate renunta la unele produse.

Cand v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul COMANDATI din pagina COS CUMPARATURI. Continuati apoi pasii pana la finalizarea comenzii.

Dupa efectuarea comenzii, vei primi un mail care iti confirma inregistrarea comenzii pe site. Daca, in maxim 10 minute, nu ai primit acest mail, comanda ta nu a fost inregistrata. Mesajul de confirmare reprezinta inregistrarea comenzii in sistem, dar nu si obligativitatea onorarii acesteia. Comanda va fi procesata si livrata in functie de stocurile disponibile.
Stocurile sunt introduse in site in baza inregistrarilor contabile si se modifica in timp real, pe masura ce se inregistreaza comenzi. Facem tot posibilul ca stocul afisat sa fie real, insa uneori se intampla sa existe mici diferente intre stocul contabil si cel fizic. Aceste situatii sunt insa rare.

Pretul :
Preturile sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile prezentate pe site sunt exprimate in Lei (RON) si contin TVA . Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie (plus eventual plata RAMBURS).

MISS PEONY nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.misspeony.ro nu exista asa numitele taxe ascunse.

Firma Miss Peony va putea desfasura orice fel de si oricand, campanii promotionale referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre www.misspeony.ro si vor fi facute cunoscute utilizatorilor si potentialilor clienti prin intermediul informatiilor afisate in prima pagina, dar si prin alte mijloace publicitare considerate oportune.