Contactati-ne

0729 660 798
0 items
0

Livrare si plata


Costuri si timp de livrare :

Livrarea se face in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea este efectuata de FAN COURIER .  Termenul mediu de livrare pentru orice destinatie din tara este de 24 h.  Termenele de livrare se bazeaza pe estimarile firmei de curierat, care devine responsabila pentru eventuale intarzieri. Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Costurile de livrare sunt pentru Bucuresti si provincie sunt :

  • Gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 250 Lei.Exceptie fac perioadele de reduceri (Black Friday) cand se aplica tariful de livrare.

Pentru Bucuresti : tarif curierat local (LOCO)

Plicuri ( max 500 gr)   10,95 RON TVA inclus

Colete primul kg/destinatie 12,85 RON TVA inclus

Fiecare kg suplimentar 1-50kg   1,43 lei

>50 kg 1,90 lei

Tarife curierat national :

Plicuri ( max 500 gr)   13,69 RON TVA inclus

Colete primul kg/destinatie 17,14 RON TVA inclus

Fiecare kg suplimentar 1-50kg   1,43 lei

                             >50 kg 1,90 lei

Cost suplimentar (plic,colet) km suplimentar  0,80 lei/km in cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care Fan Courier are colaboratori.

Tariful de livrare este in functie de greutatea coletului si de regiune (loco -Bucuresti sau provincie), dupa cum este explicat mai sus.

Costul de livrare care apare in cadrul comenzii este unul estimat. Dupa primirea comenzii vom calcula valoarea exacta a livrarii ( costul ei) si astfel vom avea pretul final / valoarea finala a comenzii care va fi adusa la cunostinta pe email.

 

Plata :

  • Ramburs(plata cash la livrarea produselor). Pretul total al coletului incluzand si costul livrarii se va achita, in momentul primirii si produselor.
  • In avans prin transfer  bancar/ordin de plata.Plata comenzii se va face catre SC MISS PEONY SRL in contul RO34INGB0000999905727373 deschis la ING.

In cazul clientilor care au ales ca si metoda de plata „Transfer bancar”, facturile fiscale se vor emite numai dupa confirmarea platii de catre banca.