Contactati-ne

0729 660 798
0 items
0

Termeni si conditii


Site-ul www.misspeony.ro este proprietatea SC MISS PEONY SRL cu sediul social in Bucuresti, Bdul Pache Protopopescu nr 8,inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3654/10.03.2016, C.U.I. 35786785.

Misspeony.ro este un magazin on-line.

Utilizarea acestui site,respectiv efectuarea unei comenzi pe site-ul www.misspeony.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din aceasta pagina. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor de utilizare.

Miss Peony  isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura „Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

Politica de confidentialitate :

Miss Peony poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care le-ati oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre. 1. In ce fel poate utiliza Miss Peony aceste informatii personale? Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor de pe siteul misspeony.ro, cum ar fi: a) procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra; b) oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra; c) solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra; d) contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale site-ului sau in legatura cu produse si servicii care credem ca ar putea fi de interes ca in cazul unor promotii, oferte speciale.. etc. (in afara de cazul in care ati facut o cerere privind aceasta activitate).
Miss Peony este inregistrata in Registrul de Evidenta a prelucrarilor de date personale sub nr 0011895 (notificare)

Drepturi de autor:

Intreg continutul site-ului misspeony.ro este proprietatea MISS PEONY, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe,logo-uri si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal.

Raportati incalcarea drepturilor de autor la urmatoarea adresa de email misspeonyro@gmail.com

Descrierea produselor:

misspeony.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. misspeony.ro nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor si nu poate fi tras la raspundere daca descrierea nu este completa, exacta etc. Pozele au caracter de prezentare. Ne puteti contacta oricand pentru detalii.

Costuri si timp de livrare :

Livrarea se face in maxim 24 ore de la confirmarea telefonica a comenzii.

Livrarea este efectuata de FAN COURIER .  Termenul mediu de livrare pentru orice destinatie din tara este de 24 h.  Termenele de livrare se bazeaza pe estimarile firmei de curierat, care devine responsabila pentru eventuale intarzieri. Odata expediat coletul, livrarea depinde exclusiv de firma de curierat.

Costurile de livrare sunt pentru Bucuresti si provincie sunt :

  • Gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 250 Lei.Exceptie fac perioadele de reduceri (Black Friday) cand se aplica tariful de livrare.

Pentru Bucuresti : tarif curierat local (LOCO)

Plicuri ( max 500 gr)   10,95 RON TVA inclus

Colete primul kg/destinatie 12,85 RON TVA inclus

Fiecare kg suplimentar 1-50kg   1,43 lei

>50 kg 1,90 lei

Tarife curierat national :

Plicuri ( max 500 gr)   13,69 RON TVA inclus

Colete primul kg/destinatie 17,14 RON TVA inclus

Fiecare kg suplimentar 1-50kg   1,43 lei

                             >50 kg 1,90 lei

Cost suplimentar (plic,colet) km suplimentar  0,80 lei/km in cazul expeditiilor efectuate in alte orase decat cele cuprinse in lista oraselor in care Fan Courier are colaboratori.

Tariful de livrare este in functie de greutatea coletului si de regiune (loco -Bucuresti sau provincie), dupa cum este explicat mai sus.

Costul de livrare care apare in cadrul comenzii este unul estimat. Dupa primirea comenzii vom calcula valoarea exacta a livrarii ( costul ei) si astfel vom avea pretul final / valoarea finala a comenzii care va fi adusa la cunostinta pe email.

Plata :

  • Ramburs(plata cash la livrarea produselor). Pretul total al coletului incluzand si costul livrarii se va achita, in momentul primirii si produselor.
  • In avans prin transfer  bancar/ordin de plata.Plata comenzii se va face catre SC MISS PEONY SRL in contul RO34INGB0000999905727373 deschis la ING.

In cazul clientilor care au ales ca si metoda de plata „Transfer bancar”, facturile fiscale se vor emite numai dupa confirmarea platii de catre banca.

Returnarea produselor

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsele care nu corespund din punct de vedere calitativ cu descrierea lor pe site-ul nostru sau nu sunt pe placul dumneavoastra pot fi returnate in ambalajul original prin expeditie postala catre noi. Costurile de transport vor fi suportate de catre client, iar contravaloarea marfii va fi returnata integral imediat ce coletul soseste la noi si constatam integritatea si cantitatea ca fiind in conformitate cu cele din comanda dumneavoastra.

 

Garantia produselor

Toate produsele existente pe www.misspeony.ro au garantie legala de conformitate. Garantia legala de conformitate are caracter obligatoriu, trebuind sa fie acordata de vanzatorul unui produs consumatorului acestuia.

Prin vanzator se intelege orice persoana fizica sau juridica autorizată care, în cadrul activităţii sale, comercializează produse in conditiile unui contract incheiat cu consumatorul. Produsul inseamna orice bun material mobil a carui destinatie finala este consumul sau utilizarea individuala sau colectiva.

Consumatorul inseamna orice persoana fizica sau grup de persoane fizice care cumpara, dobindeste, utilizeaza sau consuma produse in afara activitatii profesionale/comerciale – asadar, prevederile legale vizeaza exclusiv protejarea consumatorului casnic.

Garantia legala de conformitate se aplică doar pentru lipsa de conformitate, adica daca produsele se gasesc la momentul livrarii lor catre consumator, intr-una sau mai multe din urmatoarele situatii:

1.nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si produsele pe care vanzatorul le-a prezentat consumatorului ca mostra sau model;

2.nu corespund oricarui scop specific solicitat de catre consumator, scop facut cunoscut vanzatorului ai acceptat de acesta la incheierea contractului de vanzare-cumparare;

3.nu corespund scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acelasi tip;

4.fiind de acelaşi tip, nu prezinta parametri de calitate si performante normale, la care consumatorul se poate astepta în mod rezonabil, date fiind natura produsului si declaratiile publice privind caracteristicile concrete ale acestuia, facute de vanzator, de producator sau de reprezentantul acestuia, in special prin publicitate sau prin inscriere pe eticheta produsului.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti trimite o sesizare pentru o conciliere la adresa misspeonyro@gmail.com. Va vom raspunde in maxim 3 zile lucratoare.